Betonkelders Lier

Als u in de regio Lier naar een ervaren specialist in betonkelders zoekt, dan moet u zeker JB Construct uit Berlaar contacteren. Wij bieden maar liefst 25 jaar garantie op de waterdichtheid van uw kelder, een signaal dat we absoluut overtuigd zijn van de kwaliteit van onze kelders. De wettelijk verplichte garantieperiode is slechts tien jaar.
 
300 kelders per jaar
Al sinds 2001 specialiseren wij ons in de bouw van waterdichte betonkelders. Inmiddels hebben wij al meer dan 6.000 betonnen kelders succesvol gerealiseerd. Jaarlijks voegen we daar nog eens 300 kelders aan toe. Onze jarenlange ervaring en de specialisatiegraad vormen dan ook één van onze belangrijkste troeven. U kan ons zowel inschakelen voor de betonnen kelder onder een particuliere woning als onder een appartementsgebouw. Daarnaast hebben wij veel ervaring in de realisatie van ondergrondse parkeergarages bij bouwprojecten.
 
Allemaal eigen werk
Wij werken niet samen met onderaannemers, maar voeren het volledige project in eigen hand uit. Dit start al met onze eigen buigingscentrale waar we de betonwapening eigenhandig plooien en buigen. Op de werf staan wij in voor de fundering, het plaatsen van de bekisting en het aansturen van de betonpomp. Zo zijn we absoluut zeker van de kwaliteit van uw betonkelder.
 
Grote capaciteit
Elke dag hebben wij zes ervaren teams op de baan die een werf zelfstandig kunnen afwerken. Alle vervoer gebeurt met een eigen transportvloot. Deze flexibiliteit laat ons toe om een strikte planning op te stellen en deze effectief uit te voeren zoals voorzien. Toch beschikken wij steeds over de nodige flexibiliteit om bij te sturen door wisselende omstandigheden.
 
Offerte op maat
Bezorg ons het ontwerpplan van uw betonkelder en wij berekenen zo snel mogelijk een offerte die we graag persoonlijk bespreken. U mag alvast rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.  Onze offerte bevat optioneel de mogelijkheid om in de wanden doorgangen en rabatuitsparingen te voorzien. Ook het laten polieren van de vloerplaat kan u als optie aan ons overlaten.
 
Regio Lier
Dankzij ons vestiging in Berlaar, bouwen wij veel betonkelders in de omgeving van Lier. Daarnaast zijn wij actief in vrijwel heel Vlaanderen en Brussel met talrijke opdrachten in Limburg, Antwerpen, Brussel, Mechelen en Gent.
 
Contacteer ons als specialist in betonkelders in de regio Lier en we maken zo snel mogelijk een afspraak.  Betonkelders Heist-Op-Den-Berg | Betonkelders Herentals | Rijplaten | Verhuur rijplaten | Metalen rijplaten | Rijplaten Antwerpen | Rijplaten Mechelen | Betonnen kelders | Waterdichte betonkelders | Betonkelders Antwerpen | Kelders in betonStalen rijplaten nodig?Keerwanden betonBetonnen zwembadenBetonnen waterputten