25 jaar garantie voor betonkelders

Vertrouw op het vakmanschap en de uitgebreide ervaring van JB Construct voor de realisatie van jouw betonkelder. Wij specialiseren ons zowel in kleine als grote betonkelders voor particuliere woningen, flatgebouwen en industriƫle gebouwen. We gaan tot twee ondergrondse verdiepingen diep. Dankzij onze schaalgrootte met zes volledig uitgeruste uitvoeringsteams, spelen wij zeer kort op de bal. Meer dan 200 aannemers uit de ruime regio doen regelmatig beroep op ons voor het realiseren van betonkelders voor hun bouwprojecten. Wij garanderen een totaalservice, inclusief het polieren van de betonplaat.

Meer dan 300 betonkelders per jaar

Het aantal betonkelders dat wij de afgelopen twee decennia realiseerden, benadert stilaan de 4.000. Elk jaar komen er minstens 300 gerealiseerde betonkelders bij. Naast opdrachten voor particulieren, zijn wij al jarenlang de vaste partner voor meer dan 200 bouwbedrijven in de ruime regio. Zij vertrouwen het plaatsen van de betonkelders in hun projecten toe aan onze zorgen.

Betonkelders met
25 jaar garantie
op waterdichtheid

Wij maken onze betonkelders volgens de regels van de kunst met kwaliteitsvolle materialen. Alles gebeurt met eigen vakmensen. Zo bereiden we het wapeningsstaal voor in ons eigen werkatelier. Ook het plaatsen van de bekisting en het uiteindelijk betonpompen gebeurt door onze mensen.

Dankzij onze hoge kwaliteitsnormen staan wij borg voor een garantietermijn van maar liefst 25 jaar op de waterdichtheid. Hiermee gaan we veel verder dan de wettelijk verplichte garantie van tien jaar. Kamp je met een probleem? Dan komen we snel langs om het euvel op te lossen.

Snelle realisatie
van jouw
betonkelder

Wij werken met een strikte planning waarbij we jouw betonkelder realiseren binnen de afgesproken timing. Dankzij onze zes volledig uitgeruste plaatsingsteams behouden we evenwel nog alle ruimte en mogelijkheden om onze werkplanning flexibel bij te sturen. Dit laat ons toe om zeer kort op de bal te spelen bij onvoorziene omstandigheden die eigen zijn aan de bouwsector. Daarom werken we ook met een eigen transportvloot.

Duidelijke
offerte,
helder advies

Op basis van een lastenboek of de ontwerpplannen werken wij een gedetailleerde totaalofferte uit. Je ziet in onze offerte in alle openheid de afzonderlijke prijzen voor de wanden en de vloeren. Eveneens worden apart alle prijzen vermeld voor aardingslus, doorvoeren, energiesteen en dergelijke.

Waar
realiseren wij
betonkelders?

Onze teams bestrijken het grootste deel van Vlaanderen en Brussel. Wij realiseren betonkelders in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen.