Betrouwbare partner voor betonnen laad- en loskades

Tal van industriebouwers doen vast beroep op JB Construct voor het realiseren van betonnen los- en laadkades. Zowel voor grote industriële bedrijven als voor KMO’s realiseren wij gegoten los- en laadkades op maat. Onder onze vaste klanten vind je tal van gevestigde industriebouwers.

Twintig jaar ervaring in betonwerken

Het aantal industriepanden dat wij de afgelopen twintig jaar hebben voorzien van betonnen los- en laadkades op maat overtreft de enkele honderden. Los- en laadkades vormen door de hoge belasting een cruciaal onderdeel van elke industriebouw. Bovendien gaat het telkens om 100% maatwerk volgens de voorgeschreven specificaties en ontwerpplannen.

Absolute kwaliteitsgarantie

Onze opdrachtgevers genieten van een absolute kwaliteitsgarantie op het eindresultaat. Zo houden wij bewust het volledig bouwproces van de betonnen laad- en loskades in eigen handen en gebruiken we uitsluitend materialen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Het wapeningsstaal bereiden we voor in ons eigen werkatelier. We hebben eigen transportmiddelen. Alle bekisting wordt geplaatst door onze eigen vakmensen, zelfs het betonpompen voeren we eigenhandig uit.

Wanneer er later alsnog een technisch probleem opduikt, dan mag je rekenen op een snelle interventie.

Afspraak is afspraak

Wanneer wij afspraken maken over de gewenste timing, dan leveren wij alle nodige inspanningen om deze beloftes waar te maken. Dagelijks hebben wij zes volledig uitgeruste betonploegen op de baan, waardoor we uiterst flexibel kunnen schakelen bij onvoorziene omstandigheden. Onze opdrachtgevers mogen op hun twee oren slapen: wij zorgen ervoor dat de klus tijdig is afgerond.

De juiste prijs/kwaliteits-verhouding

Wij streven naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Bovendien blinken onze offertes uit in transparantie. Je weet exact wat je voor welke prijs krijgt. Daarnaast krijg je eerlijk advies op basis van onze analyse van de ontwerpplannen en het lastenboek. Waar mogelijk suggereren we verbeteringen voor een optimaal eindresultaat.

Waar realiseren wij ondergrondse betonnen laad- en loskades?

Afstanden houden ons zelden tegen. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Lier rijden onze teams dagelijks alle windrichtingen uit.

Wij realiseren betonnen laad- en loskades in Brussel en de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen.