Actief in heel Vlaanderen en Brussel

Voor alle betonwerken op maat

JB Construct uit Lier ontwikkelde zich sinds de oprichting in 2001 tot één van de sterkste spelers op de betonmarkt in Vlaanderen en Brussel. Naast de talrijke particuliere klanten zijn wij de vaste partner van tientallen bouwbedrijven, industriebouwers, projectontwikkelaars, zwembadenbouwers, tuinaannemers,… Zij rekenen op ons voor al hun maatwerk met ter plaatste gestort beton.

Kantoor JB Construct betonbouw

 

Kantoor JB Construct betonbouwVolgens de regels van de kunst

Wij realiseren betonwerken op maat volgens het aangeleverde ontwerpplan. Daarbij volgen wij strikt alle procedures en instructies die beschreven staan in het officiële kwaliteitshandboek voor betonconstructies.

Elke opdracht wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd. Dit start met eigen maatwerk voor het wapeningsstaal, gebogen in ons eigen atelier. Elk project voorzien we van een voldoende stevige fundering en vloerplaat, waarna de bekisting door onze eigen vakmensen wordt geplaatst. Ook de eigenlijke betonpompwerken gebeuren volledig onder onze controle.

Dankzij deze focus op een kwaliteitsvol eindresultaat garanderen wij maar liefst 25 jaar waterdichtheid.

Afspraak is afspraak

Wij respecteren steeds de afgesproken timing. Hiervoor beschikken wij over zes betonteams die een opdracht zelfstandig kunnen opstarten en beëindigen. Deze schaalgrootte laat ons toe om snel in te spelen op onvoorziene omstandigheden.

Transparante prijzen

Elke opdracht start met het opstellen van een gedetailleerde offerte op basis van de aangeleverde ontwerpplannen of een technische beschrijving. Wij splitsen in onze offertes bewust de verschillende kostenposten op, zodat je volledige transparantie krijgt. Met onze offertes streven we naar de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Wanneer we mogelijke verbeteringen aan het ontwerp zien, delen we je deze in alle eerlijkheid mee.