Vakmanschap voor ondergrondse parkeerkelders

Door de schaarste aan vrije ruimte en de nood aan parking, worden steeds meer appartementsgebouwen uitgerust met een ondergrondse betonnen parkeerkelder. Vertrouw deze opdracht toe aan JB Construct. Samen met betonkelders vormen ondergrondse parkeerkelders tot twee verdiepingen diep onze absolute specialiteit. Wij zijn in Vlaanderen en Brussel al vele jaren de vaste partner van tal van bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Wij realiseren de volledige ondergrondse parkeerkelder, tot en met het polieren van de betonplaat.

Twintig jaar ervaring in ondergrondse parkeerkelders

Het aantal betonkelders en ondergrondse parkeergarages dat wij de afgelopen twintig jaar realiseerden, benadert de 4.000 projecten. Steeds meer appartementsgebouwen worden voorzien van een ondergrondse parkeergarage, waardoor dit type van opdrachten binnen ons orderboek stijgt.

Ondergrondse parkeerkelders met 25 jaar op waterdichtheid

Wij realiseren ondergrondse betonnen parkeergarages met een garantietermijn van 25 jaar. Hiermee overstijgen we ruimschoots de wettelijk verplichte garantie van 10 jaar.

Wij geven deze verlengde garantieduur omdat we 100% zeker zijn van onze kwaliteit. Zo houden wij het volledige bouwproces in eigen handen. Het wapeningsstaal wordt voorbereid in ons eigen atelier, de bekisting wordt geplaatst door onze eigen vakmensen, ook het betonpompen gebeurt door onze medewerkers. Wij laten niets aan het toeval over. Daarbij spreekt het voor zich dat wij uitsluitend werken met kwaliteitsvolle materialen.

Duikt er alsnog ergens een probleem op? Dan nemen wij graag onze verantwoordelijkheid om het euvel zo snel mogelijk te herstellen.

Gegarandeerde planning

Dagelijks hebben wij zes volwaardige ploegen op de baan voor het uitvoeren van betonwerken. Dit geeft ons een enorme flexibiliteit om alle opdrachten tijdig in te plannen.

Onze schaalgrootte maakt het mogelijk om flexibel in te spelen op wisselende planningen van andere bouwpartners. Dat is meteen ook de reden waarom we uitsluitend werken met eigen personeel en kwaliteitsvolle materialen.

Transparante all-in prijs, eerlijk advies

Voor aanvang van de werken berekenen wij een all-in prijs op basis van het lastenboek of de ontwerpplannen. Onze offertes omvatten voor een maximale transparantie afzonderlijke prijzen voor de vloeren en muren.

Ook voorzien we al het nodige om de vereiste doorgangen en uitsparingen te voorzien voor de leiding. Bij de bespreking van de offerte krijg je eerlijk advies op basis van onze studie en analyse van de ontwerpplannen.

Waar realiseren wij ondergrondse betonnen parkeerkelders?

Wij zijn dagelijks actief verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Wij bouwen ondergrondse parkeergarages in de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen. Afstanden houden ons niet tegen.