Betonnen zwembaden met 25 jaar garantie

Zowel in opdracht van particuliere klanten, professionele zwembadenbouwers als tuinaannemers realiseren wij betonnen zwembaden. Wij concentreren ons op het gieten van een waterdichte betonnen kuip volgens de gewenste afmetingen en vormen. Daarbij geven wij maar liefst 25 jaar garantie op de waterdichtheid van onze betonconstructies. Onze service voor het gieten van betonnen zwembaden geldt voor heel Vlaanderen.

Waarom kiezen voor een betonnen zwembad?

Met een betonnen zwembad kies je voor een absolute vrijheid inzake vormgeving en afmetingen, zeker als je in zee gaat met een vakbekwame betonpartner als JB Construct.

Wij zetten de ontwerpplannen vakkundig om naar de realiteit. Waar nodig realiseren we de gewenste uitsparingen voor leidingen, verlichting, … We voorzien zelfs een rolluik nis, in ter plaatse gestorte beton, voor het wegwerken van een automatische rolluik.

Betonnen zwembad met gegarandeerde kwaliteit

JB Construct biedt een garantietermijn van 25 jaar op de waterdichtheid. Dit is meer dan dubbel zoveel als de wettelijke garantieperiode van 10 jaar. Om deze kwaliteit te bereiken, werken wij uitsluitend met eigen vakmensen.

Alles start met een voldoende sterke fundering. De nodige bewapening bereiden we voor in ons eigen buigatelier. Ook de bekisting wordt volledig door onze eigen ploegen geplaatst.

Snelle realisatie van jouw betonnen zwembad

Naast enkele tientallen betonnen zwembaden bouwen wij jaarlijks ook nog honderden betonkelders en ondergrondse parkeergarages. Om al deze opdrachten binnen de afgesproken termijn te realiseren, beschikken we over zes volledig uitgeruste uitvoeringsploegen. Deze schaalgrootte maakt het mogelijk om snel in te spelen op binnenkomende orders. Om vertragingen te vermijden, investeerden we in een eigen transportvloot.

Wat kost de betonkuip van een zwembad?

Elk project vereist een offerte op maat. Wij mikken bij elke prijsvraag op een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Je mag rekenen op een gedetailleerde offerte, zodat je exact weet wat in ons prijsvoorstel vervat zit. Wij splitsen de verschillende onderdelen van het project in alle openheid op.

Waar gieten wij betonnen zwembadkuipen?

Wij zijn voor betonnen zwembaden actief in de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen. Daarnaast richten wij ons ook op projecten in Brussel en omgeving.