Jouw leverancier van alle prefab betonwapening

JB Construct is de vaste leverancier van alle mogelijke prefab betonwapening voor talrijke bouw- en betonbedrijven. Onze totaalservice omvat wapeningsstaal in alle mogelijke vormen, volgens de aangeleverde plannen op maat geknipt, geplooid en gelast. Met onze prefabwapening bespaar je heel wat tijd op de werf. Wij leveren met onze eigen transportvloot rechtstreeks op de werf.

Welke prefab betonwapening leveren wij?

Ons gamma omvat zowel gelaste als losse wapening op maat. Op basis van de ruwbouwplannen tekenen wij zelf technische werkplannen uit voor het prefab betonstaal. Vervolgens wordt alles met de modernste machines in onze eigen werkateliers in Lier voorbereid.

  • Wapeningskorven: volledig gemaakt volgens de gewenste balkvorm, korfeinde, diameter en lengte. Inclusief levering van koppelstaven, haarspelden en afstandhouders.
  • Wapeningsstaven: verkrijgbaar in de gewenste diameter en lengte

Waar leveren wij prefab betonwapening?

Wij beschikken over een eigen transportvloot met de nodige kraanwagens voor een levering op de werf volgens de afgesproken uitvoeringstermijnen. Vlaanderen en Brussel is ons actiegebied voor het leveren van prefab betonwapening.