Actief in Vlaanderen en Brussel

Leverancier van alle ruwbouwijzer

JB Construct Betonstaal is als zusterbedrijf gegroeid uit JB Construct Betonbouw. Om de eigen opdrachten voor betonnen kelders en andere opdrachten voor maatwerk met gestort beton te realiseren, had JB Construct nood aan wapeningstaal. Om de kwaliteit maximaal te verzekeren, werd beslist om een atelier op te starten om ook het wapeningstaal in eigen huis te prefabriceren. Deze activiteit vormde de basis voor de opstart van een nieuwe onderneming waarbij JB Construct Betonstaal uitgroeide tot een leverancier van alle ruwbouwijzer. Samen met zusterbedrijven JB Construct Betonbouw en JMC Containerservice telt de totale bedrijvengroep een vijftigtal medewerkers.

Sterk in maatwerk

De grote kracht van JB Construct Betonstaal zit in de flexibiliteit om alle maatwerk in eigen huis te fabriceren. Op die manier vormen we een one-stop-shop voor aannemers en bouwbedrijven voor alle leveringen van geprefabriceerde betonwapening, poutrels, geveldragers, betonnetten en staalconstructies op maat.

Wij beschikken over een eigen tekendienst voor het uitwerken van werkplannen op basis van de aangeleverde ontwerpplannen. Al het knippen, buigen en lassen gebeurt vervolgens door onze eigen vakmensen in een volledig uitgerust werkatelier.

Dankzij onze ruime staalvoorraad en de eigen transportvloot met verschillende kraanwagens staan wij garant voor snelle leveringen.

Stipt volgens afspraak

Wij hechten het allergrootste belang aan het respecteren van de vastgelegde timing. Dankzij een strakke werkorganisatie én heldere communicatie met de klant, kan je op ons rekenen.

Wanneer we iets beloven, dan komen we onze beloftes ook na.

Transparante en gedetailleerde prijzen

Elke opdracht voor maatwerk begint met het opstellen van een gedetailleerde offerte op basis van de aangeleverde ontwerpplannen. Wij tonen in onze offerte bewust de verschillende kostenposten op, zodat je volledige transparantie krijgt.

Voor onze standaardproducten bezorgen we je op aanvraag complete prijslijsten.