Wij leveren poutrels tot 18 meter lang

Dankzij onze ruime voorraad aan stalen liggers zijn wij de perfecte partner voor het leveren van alle nodige poutrels, rechtstreeks op de werf en naar wens afgewerkt. Met onze eigen kraanwagens bieden we optioneel een plaatsingsservice zodat de profielbalken meteen correct liggen.

Welke types poutrels leveren wij?

Wij leveren poutrels in alle mogelijke afmetingen en gewichten, afgewerkt naar wens. Wij verzagen en branden op maat van de gewenste technische specificaties.

Bezorg ons de ruwbouwtekeningen en wij tekenen werkplannen voor de staalprofielen. Onder andere volgende types poutrels kan je bij ons verkrijgen:

  • HEA
  • HEB
  • HEM
  • IPE
  • UPN (U-profiel)

We bewerken de poutrels in eigen atelier en voorzien deze van alle vereiste kopplaten, gaten, aanlassingen,… Ook voor stalen kokers en buizen – al dan niet bewerkt – kan je bij ons terecht.

Geleverd en geplaatst op de werf

Dankzij onze eigen kraanwagens leveren wij de nodige staalprofielen op de werf. Indien gewenst verzorgen we met onze kraanwagen meteen ook de juiste plaatsing. Wij leveren op werven in Vlaanderen en Brussel.

Alle staalconstructies op maat

Aanvullend op onze service voor betonwapening op maat vervaardigen wij in ons atelier ook alle mogelijke staalconstructies die vereist zijn voor de ruwbouwwerken. Denk daarbij aan stalen spanten, kokers,… Wij verrichten alle mogelijke las- en plooiwerken om de beoogde staalconstructie te bekomen. Elke staalconstructie wordt naar wens afgewerkt in de gekozen RAL-kleur of gegalvaniseerd. Met onze eigen transportservice leveren wij alles volgens de afgesproken timing rechtstreeks op de werf.

Vooraleer onze vakmensen aan de slag gaan voor het vervaardigen van jouw staalconstructie, vertalen wij jouw ontwerpplannen naar gedetailleerde werkplannen. Deze vormen de solide basis voor een correcte uitvoering van de constructieopdracht. Wij vervaardigen staalconstructies op maat voor projecten in Vlaanderen en Brussel.